top of page

Fine Art Photography, Kunst aan de muur.

Bijgewerkt op: 18 aug. 2020

Jullie kennen me al van mijn reklame en bedrijfsmatige fotografie. Maar weten jullie dat ik naast mijn dagdagelijkse opdrachtenfotografie ook nog fervent bezig ben met Fine Art Photography. Dit zowel Digitaal als Analoog met grote ouderwetse platenkamera's.Hierbij geef ik een een artistieke insteek aan dikwijls dagdagelijkse dingen of producten om ze een werkelijkheid binnen de werkelijkheid te geven.


Hierbij enkele voorbeelden die natuurlijk ook als Fine Art Giclee Print tekoop zijn. Ze zijn geprint op de mooiste kunstdrukpapieren, decennialang levensecht en kunnen met of zonder passe-partout in een mooie lijst gepresenteerd worden... of gewoon als glossy print randloos achter plexiglas gemonteerd worden.


Voor mogelijkheden om jou woning of bedrijf op een originele manier te verfraaien neem je best even contact met me op.
12 weergaven0 opmerkingen

Comments


 reclamefotografie advertising visual strategist - visual branding content creation - visual storytelling

- Raf Beckers Photodesign en Visuele Communicatie - Photodesign

bottom of page